2014. május 14., szerda

Rogánék hatfős személyzetet tartanak

Megjött az első olvasói bejelentés, nem másról, mint a folyamatosan növekvő lakásával hírhedtté vált Rogán Antalról és feleségéről. Mielőtt belecsapnánk a lecsóba azért emlékezzünk meg a Rogán-család csodás meggazdagodásáról, a luxu frakcióvezetője soha életében nem dolgozott  politikán kívül, így kissé meglepő, mekkora vagyont halmozott fel. A választási kampány finisében derült ki, hogy Rogán Pasa parki luxus lakása nem is 50, hanem 100 százalékban a tulajdona, azután kiderült, hogy jóval nagyobb, mint a bevallásaiban évekig írta. Aztán arról kerültek elő információk, hogy nem is egy, hanem két luxuslakásuk van a lakóparkban, a második lakás ráadásul Rogán önkormányzati helyettesének, Puskás Andrásnak a nejének, illetve Rogán feleségének, Rogán-gaál Ceciliának a közös tulajdona.

Aztán az is kiderült, hogy garázsaik is vannak, illetve, hogy tetőterasza is van Rogánéknak. Végül az derült ki, hogy Rogán nagymamája halála előtt öt hónappal csodás balatoni villát vásárolt, amit a nagyi halála után szinte újjáépítettek százmilliós költségvetéssel. S persze az is nagyobb lett, mint az Rogán vagyonnyilatkozatában szerepel. És akkor jöjjön az olvasó sztorija a pasa parki pasáról, íme:

"Sohasem gondoltam volna, hogy lesz olyan eset, amikor „feljelentő” levelet írok, de Rogán Antal olyan szinten irritááál, hogy nem bírtam megállni, hogy meg ne osszam tapasztalataimat vele kapcsolatosan. Én jól menő vállalkozó vagyok és jóval Rogánék előtt lakást vettem a Pasa Parkban azért, mert jó helyen van és azért, mert jók a szolgáltatásai. Pldául ha nem gyalog, hanem kocsival megyek haza a liftben szól a biztonsági őr, ha levelet, vagy éppen csomagot kaptam, esetleg keresett valaki, amíg nem voltam otthon.

A lakók is rendben vannak, módosabb üzletemberek, akik tanultak jó modort. Nem úgy Rogánék, akik nagyképűek, nem tudnak köszönni és erősen fennhordják az orrukat. Furcsa amik a hírekben szokott lenni, hogy milyen autói vannak Rogánéknak, mert Q7-es Audival már láttam közlekedni Cili asszonyt, de a nyilatkozataikban szereplő A3-assal még sohasem. Még ez is hagyján, nekem is van több drága kocsim és van bejárónőm is, aki segít az asszonynak rendben tartani a lakásunkat.

De Rogánék ebben is extrémsportolók és hat fős személyzetet tartanak. Van két sofőrjük, egy házvezetőnőjük, dolgozik nekik egy bébiszitter, van kutyasétáltatójuk és bevásárlást intéző mindenest is tartanak. Nem irigylem őket, de ez már nekem - aki Rogánnal ellentétben nem havi másfél milliót keresek – is sok. A tetőkertjükben is benne van minden túlzás, ami jellemzi őket, csak a kialakítása nyolcmillió forint volt a kertészeti vállalkozó szerint, aki nálam is telepített pár virágot.

És nem csak én nem szeretem Rogánékat, amikor felújították a lakásukat, akkor a teremgarázsban elfoglaltak egy közös használatú helyiséget, ami amúgy a kerékpároknak és a babakocsiknak van fenntartva. Ezt meg is akarták venni, de a ház közgyűlése beintett a köszönni képtelen házaspárnak és nem adta el a pár négyzetmétert, azért pedig hónapokig kellett könyörögni nekik, hogy elvigyék a szaraikat a tárolóból. Ha nem haragszik a nevemet nem írom le, mert egyelőre még itt laknak Rogánék és megint kétharmaduk lett, tehát jobb az óvatosság."


Ha hasonlót látsz, fényképezd le, írd meg, küld el! politikusfigyelo@gmail.com

21 megjegyzés:

  1. Már ránézésre sem csodálkozom. Ritka tenyérbe mászó képe van a palinak. Az meg csak hab a tortán, hogy fityiszes frakció vezető

    VálaszTörlés
  2. Minél hamarabb és minél gyakrabban.Hátha tanul valamit a koszos.

    VálaszTörlés
  3. http://www.meh.eoldal.hu/cikkek/magyarorszag/tiborc-panasza.html

    VálaszTörlés
  4. Ne izguljatok, ha a FIDESZ még egy ciklust nyer, már mindenkinek ilyen lesz. Egyelőre még csak azok részesülnek a javakból, akik elől állnak a sorban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne idegeskejetek nagyon gyorsan elmúlik ez a talmi dicsőség, már nem sok idejük van hátra.

      Törlés
  5. Mit morogtok Ti választottátok!

    VálaszTörlés
  6. ÉN CSAK 3-4 HONAPRA CSERÉLNÉK AZ Ö FIZETÉSE ÉS AZ ÉN FIZETÉSEMÉRT KIVÁNCSI VOLNÁK HOGY ÉLNE MEG EGY HONAPIG

    VálaszTörlés
  7. És akkor mivan...én meg több válallkozót ismerek, akik így élnek..és...??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, te szellemi leharcolt!

      Törlés
    2. azok meg is dolgoztak a pénzükért!!! a mai világban nem minden vállalkozó fideszes!

      Törlés
  8. Akkor az van, hogy a vállalkozóknak ahhoz hogy így éljenek vagy egyedi termékeket kell termelni vagy nagyon sok s get kell tisztára nyalni és még a 20% os csúszóadót is vissza kell fizetni!! Ez a pali meg mióta elhagyta a faluját és elvégezte az egyetemet ( még ingyen!!) csak olyan fizetésbõl kellet megéljen ami állami vagy párt fizetés ês ellenõrizhetõ havi bontásban!! Olyan fizetése nem volt , nincs ami legalizálja ezt a luxust!!
    Ja!!! Lehet, hogy jól vált el???

    VálaszTörlés
  9. Baráti Mikulás2014. május 16. 21:04

    Nyilván szocis megnyilvánulások. Nyolc éven keresztül ugyan ezt csinálták,csak pepitában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Baráti Mikulás! Remélem a barátod ezt a havi 47 eFt-ból csinálta, amiből meg lehet élni!

      Törlés
    2. Ez így van ! A 47.000-res fizetéséből csinálták meg a pepita "barátaid" ???? Én nem vagyok egyik oldal elkötelezett híve sem,de ami sok az sok..Hány ilyen dolog fog még kiderülni,Ennek a Gyönyörű ország egészének,a politikai életében egy teljes "vérátömlesztés" kellene,mert amíg tűrjük,hogy "vágják a fát a hátunkon" addig csak maradunk azok BIRKÁK aminek az álszent mutyizós politikusok (rogán,és tsa-i..) no meg a velük koketáló "haverok",tartanak bennünket ! :-)

      Törlés
    3. A pepitaság nem jelent felmentést. Ha a családodból valaki bűnözésre adja a fejét, akkor a Te véleményed szerint nem kellene megbüntetni, mert mások is csinálták azt pepitában? Micsoda birka felfogás. Tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene".

      Törlés
  10. Rogán nem csinált mást, mint vezére Orbán Viktor! Hű tanítványa ebben is. Ahogy Orbán vagyonosodását nem lehet vizsgálni, Rogánét sem! Nyugodtan alszik, mert védettség alatt áll. Amíg az emberek többsége elfogadja, elnézi, sőt azt mondja, hogy a "komcsik is loptak", addig nincs mitől félniük. Ezt érdemeljük meg, mert a választáskor is otthon maradottak nem mentek el leváltani ezt a bandát.

    VálaszTörlés
  11. Nem csodálkozom, hisz az első orbán kormány alatt /direkt kisbetű!/ A rogán s
    Antal már kivívta nagyrabecsülésemet.Már akkor elkezdődött ha emlékeztek.

    VálaszTörlés
  12. Engem maximálisan felháborít.Tudod, hogy azt szokták mondani jókor volt, jó helyen ! -de ennyire.Én magam főiskolát végzett diplomával rendelkező vállalkozó voltam./ nyilván nem a legjobb vállalkozásban, mert nem vagyok gazdag, de még jómodú sem /Gyerekkorom is meglehetősen szerény körülmények között zajlott,de akkor azt hittem, ha tanulok / mellette dolgoztam / majd jobb lesz.Hát nekem nem lett jobb.Ezért aztán az Ő körülményeit, és a médiában előadott álságos / SZEGÉNYEKET SEGÍTŐ /szavai mélységes felháborodással töltenek el.Remélem egyszer majd csak el kell valahol számolnia, ha máshol nem , a lelkiismeretével.

    VálaszTörlés
  13. Talán , felébred a nép, és békésen ELSZÁMOLTAT!!!
    Senki , de senki nem tiltakozik, a számla adásról /költségtérítés/ gondolok.
    Így mindent vásárolhatnak a maguknak, nincs rezsi!
    LEGYENEK VISSZA HÍVHATÓK A KÉPVISELŐK.
    MINDEN KÉPVISELŐ A SAJÁT MEGYÉJÉBŐL INDULJON, ÉS A NÉPET SZOLGÁLJA, NE A SAJÁT ZSEBÉT TÖMJE!

    VálaszTörlés
  14. Sajnos az egész magyar politikára fityeszestől...cucialistástól ez igaz! Minden hatalmon lévő párt élhetőbb,igazságosabb ,gyarapodó országot ígért! Mi lett belőle? Mindenki tudja a választ....Politikusaink milliárdosok lettek..a mutyikból..hazudozásokból..csalásokból....és a legszomorúbb a mai napig büntetlenül tehetik! Ennyire rosszul még nem éltünk...már a bérből,és fizetésből élőkre gondoltam....Biztos van aki jobban él,hiszen minden rendszernek meg van a kegyeltje...

    VálaszTörlés