2014. május 19., hétfő

Rogán helyettese Porschéval jár


Puskás András belvárosi alpolgármester is megkedvelte a luxust. Finanszírozni mondjuk nem nagyon tudja életmódját hivatalos fizetéséből, így kénytelen volt a vagyongyarapodását elrejteni egy magánkölcsön mögé. Puskás vagyonnyilatkozata szerint ugyanis van két 76 millió magánadóssága, vagyis hetvenhat havi nettó fizetésével adósa „valakinek”.

Puskásnak korábban több mint 400 ezer svájci frankos hitele volt, amit jó érzékkel már a válság után, 2009-ben vett fel, de a végtörlesztésnek hála megszabadulhatott deviza adósságától, ekkor keletkezett a 76 milliós magánadóssága. De nem csak piszkosul eladósodott ebben az esztendőben Puskás, hanem vásárolt magának egy vadi új S3-as Audit is, sőt ebben az évben vette neje és Rogán Antal celeb felesége a Pasa Parki lakóparkban a mindkettőjük második lakását, melyet a két feleség 48-52 százalékban tulajdonol.

Puskás András viszont nem ezzel a járművel közlekedik, hanem egy jóval szerénytelenebb autóval egy Porsche Panamerával szokták látni. Hogy a jármű, hogyan került hozzá és milyen forrásból, a vagyonnyilatkozataiból nem vezethető le. De persze nem is szerepel az autó a dokumentumokban.


 
Ha hasonlót látsz, fényképezd le, írd meg, küld el! politikusfigyelo@gmail.com

1 megjegyzés: