2014. május 15., csütörtök

Lázár János Demcsák Zsuzsával kavar

Nem csak Habony Árpádnak vannak hírességek a skalpjai között, ilyen helyzetben van a harmadik Orbán-kormány leendő legbefolyásosabb tagja, Lázár János is, az ő skalpja Demcsák Zsuzsa. A szociálisan kevéssé érzékeny majdnem kormányszóvivő nyilván jól ki jön Lázárral, aki arról értekezett leghirhedtebb beszédében, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Demcsák pedig azért nem lett kormányszóvivő, mert éthetetlen indíttatástól vezéreltetve blogot indított, amelyben érzéketlenül nyilatkozott a hátrányos helyzetű gyerekekről. Konkrétan azért vette ki a bölcsödéből a gyerekét, mert a hátrányoshelyzetű csoportba került, ahol sok volt a szegény gyerek.


Ha hasonlót látsz, fényképezd le, írd meg, küld el! politikusfigyelo@gmail.com

12 megjegyzés:

  1. Csak nem vele luxusüdült 2miskáért nemrég?...

    VálaszTörlés
  2. "Konkrétan azért vette ki a bölcsödéből a gyerekét, mert a hátrányoshelyzetű csoportba került, ahol sok volt a szegény gyerek."
    Azért érzed te is, hogy ez hazugság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szó szerint nem ezt mondta.Vala hogy így hangzott:Nem fogom a gyerekemet ilyen prolik közé járatni!

      Törlés
  3. http://politikaimarketing.blog.hu/2007/03/14/demcsak_zsuzsa_blog_politikaimarketing

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elolvastam a belinkelt két Demcsák-bejegyzést. Vesszek meg, ha nem írta át a nyomorult, mert egy morzsa nincs benne a "szituálások" taglalásából. Mondjuk, ha ezt a némbert kéne olvasnom napszámba, könyörögnék a lobotómiáért.

      Törlés
  4. Csak nem vele luxusüdült 2miskáért nemrég?...

    De bizony, hogy...

    VálaszTörlés
  5. Rájöttem,hogy van érzékem az orvosi diagnosztizáláshoz ! ! Megállapítottam,hogy Demcsák Zsuzsának van magyarországon a legjobb gyomra ! ! !

    VálaszTörlés
  6. Na, ez is a kuruc.info-rol indult, szaftos pletyka.

    Jellemzo ennek az oldalnak a szinvonalara.

    VálaszTörlés
  7. Baszki akkora orra van te.., simán kielégiti vele. Sőt, már nem is orra van a jancsigyereknek, hanem nyele van a fejének.

    VálaszTörlés
  8. Kt undorito retkes csotany. Remelem, szaporodni azert nem fognak, mert elkepzelni sem merem, milyen devians utodot nemzenenek.

    VálaszTörlés