2014. május 11., vasárnap

Risztov Éva kavar Kósa Lajos nejével

Bár Orbán Viktor miniszterelnök beiktatási vacsorájára kézenfogvaérkezett meg a debreceni fenegyerek, Kósa Lajos és neje Porkoláb Györgyi, az idilli kép csak a kameráknak szólt. Lali király ugyanis már több mint egy éve Budapesten lakik és csak hivatali ügyeket intézni jár Debrecenbe, illetve gyerekeit meglátogatni.

Bár Kósa nem a hűségéről híres (elég csak legendás kurvázásaira gondolni), mégsem önszántából költözött ki, a saját maga által összemutyizott 300 négyzetméteres luxus-családi házából, hanem neje rúgta ki. Nem is akármiért: a nagy keresztényként tetszelgő Kósa-családot a híres úszónő, Risztov Éva szakította szét.

A most sikeres úszónő karrierjének már befellegezni látszott, amikor Debrecenbe szerződtette Debrecen ura a sportolót, ő pedig meg is hálálta a mentőövet: lenyúlta a politikus feleségét. (Porkoláb Risztov felbukkanásáig állítólag nem is sejtette, hogy ő valójában a nőkhöz vonzódik.) A városvezető életére rálátó forrásaink szerint amikor kiderült, hogy a Kósa-házasságnak lényegében, de nem papíron vége, Kósa még jól elagyabugyálta nejét, majd Budapestre költözött.

De nem kellett sokáig egyedül nyugóvóra térnie a fideszes macsónak, csakhamar beújított magának egy fiatal szőkeséget. Hogy kicsoda ő, azt következő posztunkban osztjuk meg. Addig is, ha valamilyen jó politikus sztorija volna, küldje el a politikusfigyelo@gmail.com címre.

Update: Egy olvasónk írt, hogy ezt az információt kevéssé részletesen már lehetett olvasni a neten itt: http://kriszta.tumblr.com/post/82671549528/kosa-lajos-felesege-osszekoltozott-risztov-evaval

Ha hasonlót hallasz, látsz, fényképezd le, írd meg, küld el! politikusfigyelo@gmail.com

41 megjegyzés:

  1. Beszarás!
    Laliné leszbikus? Ez nem volt soha gyanús? Risztov Évát megértem. Sikerült neki a sport karrierjét megújítani. Belefért egy kis női kufirc is.

    VálaszTörlés
  2. Risztov is meleg? Vagy csak leszbikus?

    VálaszTörlés
  3. A leszbi az meleg te xD

    VálaszTörlés
  4. Nahát-nahát ...

    VálaszTörlés
  5. Érdekes mennyi fideszes politikust basz ki a neje. :)

    VálaszTörlés
  6. Hát nagyon szerelmes volt Bochkor Gáborba, (rRisztov)állítólag még öngyilkos is akart lenni miatta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „nagyon szerelmes volt Bochkor Gáborba, (rRisztov)állítólag még öngyilkos is akart lenni miatta" - volt egy szerencsétlen lány, aki kb. 20 éve meg is tette...

      Törlés
    2. „nagyon szerelmes volt Bochkor Gáborba, (rRisztov)állítólag még öngyilkos is akart lenni miatta" - volt egy szerencsétlen lány, aki kb. 20 éve meg is tette...

      Törlés
  7. A politikust kibassza az asszony, mert a szorongástól nem áll föl a papírpöcs. Ezek csak velünk nagyfiúk, az asszonnyal szemben kis szar senkik. Ui. az asszony kezében nagy adu van. Ha esze van látleletet is vetet, még ha nem is megy utána a rendőrségre. Aztán ott a sajtó. Szóval jobb kussolni. Lám még azt is megtette annak a seggfejnek, hogy protokollból elment vele vacsorázni. Nehogy a törpe megkérdezze: - Laja, az asszont hun hattad? Mégse lehet erre azt mondani: - Hát épp a Risztovval dugnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet,hogy nem régen Risztovtól szülte Kósáné a 4.gyermekét?

      Törlés
  8. Nagy pletyka ez a Politikus Figyelő!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem zörög a haraszt, ah nem b...k a paraszt..mondta a Nagymamám

      Törlés
  9. Hmmmm, azért elgondolkodom ezen a sok ostoba megjegyzésen, és nem kevésbé egy ostoba álhíren! Gratulálok nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazad van, ennyi ostoba és rosszindulatu ember hogyan tud összejönni talány, de a politika sajnos már csak ilyen, szüli ezeket

      Törlés
  10. Azért sokat változott a világ. Az Eurovíziót Punci Kolbász (vagy Kolbász Punci) nyeri meg és a "keresztény Magyarország" egyik meghatározó politikusát a felesége egy izmos nőre cseréli le. Mi jöhet még?

    VálaszTörlés
  11. MI JÖHET MÉG? BIOLÓGIA TANKÖNYVEKBEN TANANYAG, HOGY A FELSŐBBRENDŰ HOMOSZEXUÁLISOK AZÉRT TENYÉSZTIK AZ ELLENKEZŐ NEMŰEKRE BUKÓKAT, HOGY LEGYEN SZAPORULAT.

    VálaszTörlés
  12. csak aztán az asszony nehogy kiterítse a bankszámlát is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Hahaha, ez a nagyarcú suttyó nagyon kis pöccsel rendelkezhet. Ha már mindenből 20% van neki, abból is csak annyi lehet:))

    VálaszTörlés
  14. És mennyi meleg van a fidesz és kdnp soraiban ajajaja

    VálaszTörlés
  15. Ez szégyen, az ilyen férjnek már rég le kellett volna mondani, nemhogy kinevezni mminiszternek

    VálaszTörlés
  16. Risztov Éváról már vagy 10 évvel ezelőtt állította a barátnőm, hogy a csaj leszbikus (ő szintén a Spartacusban úszott). Egyébként sokkal többen vannak a magyar leszbikus sportolók, mint gondolnánk, a kézi- és kosárlabdázók, judosok tudnának mesélni erről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kézilabdában a Larvik két norvég játékosa él egy pár éve együtt és van egy fiúk is. És ott nem érdekli őket senki, hogy leszbik...

      Törlés
  17. Bravó gratulálok

    VálaszTörlés
  18. Én Kósát bírom. bárkivel előfordulhatna ez a sztori. mind3 szereplőt értem.

    VálaszTörlés
  19. Végre egy szívderítő hír! :-)

    VálaszTörlés
  20. Azért az is szép lista lenne ,hogy hány homo van a "parlamenti urak között"?
    Meg kit hogyan és miért kellett a külügynek hazahoznia Bécsből az előzetesből!!!

    VálaszTörlés
  21. Az újságíró ma valószínűleg újra kiül Mari néni portája elé a kispadra pletykálkodni és holnap újabb sztorival örvendeztetheti meg a híreire éhes olvasótáborát. Vajjon Mari néninek is juttat az ilyen színvonalú "politikai elemzésekért" járó magas honoráriumból?

    VálaszTörlés
  22. Már annyit itt a leszbi, bi, transz, hogy már lassan én kezdem magam szégyellni heteróként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fontos civilizációs vívmányunk, hogy valakinek mindig szégyellnie kell magát. Máshogy ez nem megy, hogy is néznénk ki, ha nem lenne kire ujjal mutogatnunk? Belegondolni is rossz!

      Törlés
  23. A nagy haza megvédése, harcbahívás mellett hogy a büdös frászban van még erre is idejük, miközben bőszen hírdetik a családok megsegítését, az erkölcsös életmódot, a hittan és erkölcstan tanítását?...mindeközben egymás gatyájában túrkálnak....
    Valóban egy fertő az egész tolvaj banda....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Valóban. Kár, hogy az ellenzèk sokkal szarabb alakokból àll! 🐷

      Törlés
  24. csak most tudtam meg... :D de gáz, egy nő vitte el ...

    VálaszTörlés
  25. Rioban Gyöngyi puncija sem segítette ki...

    VálaszTörlés
  26. Risztov? pont ennyit néztem ki belőle...
    Nagy száj, jó helyezkedés,túlzott önbizalom /Rióban megmutatta mit tud, előtte meg majd elszállt/biztosan jól járt Kósa nejével minden téren!!!
    Számomra mindig is visszataszító volt az egész ember, lsd. Olasz Annával hogyan viselkedett anno.

    VálaszTörlés
  27. https://uploads.disquscdn.com/images/41dc23d610472ab16ce1ece882038d174ca4b484616baac1b7c99fa9755b2da2.gif?fbclid=IwAR2FjGVg_sex4ucDxhGcjk0QJM6TrZKhtsaqHeTUSLcOzphsYk0L2sWbdmc

    VálaszTörlés